Pui cu curry verde

Printeaza

Pui cu curry verde din: ulei, eapa, curry, lapte de cocos, piept de pui, fasole, lime, sos de peste, suc de lamaie, zahar, coriandru.

Ingrediente:Pui cu curry verde

  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă tăiată felii
  • 1-2 linguri curry verde
  • 1 1/2 cană lapte de cocos
  • 1/2 cană apă
  • piept de pui
  • 100 g fasole verde (sau vinete tăiate cubuleţe)
  • 6 frunze de keffir lime
  • 1 lingură sos de peşte
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 2 linguriţe zahăr maro
  • 1/4 cană frunze de coriandru

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul şi se pun la prăjit ceapa şi green curry. Se lasă un minut, se adaugă laptele de cocos şi apa şi se lasă să fiarbă.

Se adaugă carnea tăiată, fasolea (vinetele), frunzele de keffir lime şi se fierbe cam 15-20 minute fără capac. Când carnea a fiert, se adaugă sosul de peşte, sucul de lămâie, coaja şi zahărul maro.

Se mai dă într-un clocot, amestecându-se bine. Inainte de a se servi se ornează cu frunze de coriandru.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.