Pui cu cocos şi salată de castraveţi

Printeaza

O reteta delicioasa de pui cu: cocos, albus, ulei, castravete, zahar tos, otet din vin alb.

Ingrediente:Pui cu cocos şi salată de castraveţi

  • 1 albuş, bătut
  • 2 piepţi de pui, fără pieliţă
  • 3 linguri de cocos deshidratat
  • 1 linguriţă ulei de floarea-soarelui
  • 1 jumătate de castravete, feliat subţire pe diagonală
  • o ceapă roşie mică, feliată subţire
  • 1 linguriţe de zahăr tos
  • 2 linguri de oţet din vin alb sau oţet din

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 180°C/gaz 6. Se asezonează albuşul. Intre timp se aşază feliile de castravete într-o strecurătoare, se presară cu puţină sare şi se lasă la scurs aprox. 5 minute.

Se înlătură excesul de zeamă de pe castravete cu ajutorul unui prosop de bucătărie. Se amestecă într-un bol ceapa, zahărul şi oţetul, apoi se adaugă castravetele şi se serveşte cu puiul pregătit în cuptor.

Pui cu cocos şi salată de castraveţi

Pui cu cocos şi salată de castraveţi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.