Pui cu ciuperci, vin si smantana

Printeaza

Pui cu ciuperci, vin si smantana din: pui, ciuperci, untdelemn, ceapa, sare, piper, vin, smantana.

Ingrediente:Pui cu ciuperci, vin si smantana

  • un pui
  • 250 g ciuperci
  • o lingură untdelemn
  • o ceapă
  • sare
  • piper
  • un pahar vin
  • o lingură smântânim (facultativ)

 

Mod de preparare:

Se rumenesc bucăţile de pui în untdelemn, se pune o linguriţă cu făină şi se stinge cu apă sau zeamă de carne. Se adaugă apoi ciupercile tăiate, ceapa tocată, sarea, piperul, vinul şi se acoperă cu un capac, să fiarbă până scade bine.

Cine doreşte pune o lingură de smantana.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.