Pui cu ciuperci uscate si usturoi

Printeaza

Pui cu ciuperci uscate si usturoi din: pui, lamai, usturoi, morcovi, cuperci uscate, suc de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu ciuperci uscate si usturoi

  • 1 pui
  • sucul de la 3 lămâi mari
  • 1 căpăţână usturoi
  • 3 morcovi
  • 3 căni ciuperci uscate
  • suc de roşii
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Puiul se spală, se curăţă, se taie în bucăţi si se rumeneiste în ulei, pe ambele fete. Morcovii, curăţaţi, se taie rondele şi se: prăjesc în unt, până ce se înmoaie.

Se amestecă cu uleiul, sucul die roşii şi usturoiul pisat şi se completează, continuându-se armestecarea, cu sucul de lămâie, piper şi sare. Se pun bucăţile de ţpui într-o tavă la cuptor, la foc mic, adăugându- se şi sucul de roşiii. Se toarnă deasupra un pahar cu apă caldă şi ciupercile bine spălate, tăiate mărunt. Se ţin la foc mic aproximativ un sfert de oră.

Se pun bucăţţile pe platoul de servit şi se ornează cu rondele de morcovi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.