Pui cu ciuperci si vin

Printeaza

Pui cu ciuperci si vin din: piept de pui, ceapa, ciuperci, concentrat de pui, faina, vin alb, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui_cu_ciuperci_si_vin

  • 4 felii piept de pui
  • o ceapa medie
  • o cutie mica de ciuperci feliate
  • un cub concentrat de pui
  • o lingurita faina
  • un litru vin alb sec
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se rumeneşte în ulei pe ambele părţi si apoi se scoa­te pe o farfurie. Se pune ceapa tăiată mărunt si, după ce s-a înmuiat, se pun şi ciupercile. Se adaugă carnea de pui, vinul, concentratul de pui si, eventual, se mai pune puţină apă. Se lasă la fiert 20-25 de minute. Se potriveşte de sare.

Făina se desface în puţină apă si se toarnă peste pui, continuând fierberea încă 10 minute. Se aduce la masă cu garnitu­ră la alegere şi presărat cu piper negru proaspăt râşnit.

Pui cu ciuperci si vin

Pui_cu_ciuperci_si_vin

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.