Pui cu ciuperci si sos alb

Printeaza

Pui cu ciuperci si sos alb din: piept de pui, cub concentrat de pui, ciuperci, muştar dulce sau iute, vin alb sau apă, smântână de gătit, pătrunjel, unt, piper

 

Ingrediente:

  •  un piept de pui
  •  un cub concentrat de pui
  •  o conservă mică ciuperci
  •  o lingură muştar dulce sau iute
  •  100 ml vin alb sau apă
  •  200 ml smântână de gătit
  •  câteva fire pătrunjel
  •  45 g unt
  •  piper

Mod de preparare:

Se spală bine pieptul de pui si apoi se şterge cu un prosop absorbant de bucătărie.

Se feliază carnea de pui, iar bucăţile rezultate se pun la călit în unt. Se presară cu piper.

După ce carnea s-a rumenit, pe ambele părţi, se adaugă ; apa sau vinul si concentratul.

Se lasă la fiert 8 minute ames­tecând continuu. Se adaugă apoi ciupercile, smântână si mustarul şi se mai lasă 2 minute pe foc.

Se presară pătrunjel tocat, se dă vasul la cuptor si se mai lasă 10 minute.

Pui cu ciuperci si sos alb

Pui_cu_ciuperci_si_sos_alb

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.