Pui cu ciuperci in aluat

Printeaza

Pui cu ciuperci in aluat din: pasta de curry, lapte de cocos, dovleac, pui, ciuperci, aluat.

Ingrediente:Pui cu ciuperci in aluat

  • 2 linguri pasta de curry
  • 1 l lapte de cocos
  • 1 bucata dovleac, curatat de coaja si seminte
  • 250g carne de pui, gatita
  • 2 ciuperci
  • 1 foaie aluat de foietaj

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Se marunteste dovleacul si se pune pe o tava de copt. Dati la cuptor pentru 15-20 minute.

Într-o cratiță mare, se adaugă pasta de curry si gatiti ușor pentru 1-2 minute, apoi se adaugă laptele de cocos. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de aproximativ 10 minute.

Scoateți dovleacul din cuptor si adaugati in sosul de curry. Adăugați ciupercile și carnea de pui. Se amestecă, apoi se fierbe la foc mic, timp de 5 minute.

Impartiti aluatul in doua, asezati o bucata intr-o tava rotunda, adaugati amestecul de dovleac, apoi acoperiti cu restul de aluat. Coaceti pentru 15-20 de minute.

Scoateti din cuptor, lasati sa se odihneasca, apoi taiati si serviti.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.