Pui cu ceapa si mustar

Printeaza

Pui cu ceapa si mustar din: pui, mustar, suc de rosii, usturoi, lamaie, ulei, ceapa, ardei, unt, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu ceapa si mustar

  • 1 pui
  • 1 linguriţă muştar
  • 1 pahare suc de roşii
  • 2 căpăţăni usturoi pisat
  • sucul de la o lămâie
  • 1 cană ulei
  • 1 ceapă tăiată mărunt
  • 1 ardei gras, tăiat mărunt
  • 1 linguriţă unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se prepară într-un vas o maioneză din usturoi, muştar şi jumătate din cantitatea de ulei.

Puiul, tranşat, se rumeneşte bine în unt, pe toate părţile, la foc mic. Se ung cu muştar bucăţile de pui şi se aşează în tava cuptorului, presărându-se deasupra ceapa, ardeiul, sucul de lămâie şi restul de ulei.

Se lasă, la foc mic, aproximativ o oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.