Pui cu castane

Printeaza

Pui cu castane din: ui, castane, ciuperci, carne tocata, ulei, sare, piper, nuca de cocos.

Ingrediente:Pui cu castane

  • l pui
  • 1 kg castane comestibile
  • 500 g ciuperci
  • 500 g carne tocată
  • ulei
  • sare
  • piper
  • nucă de cocos

Mod de preparare:

Castanele se coc, se decojesc şi se toacă mărunt. Se amestecă într-o cratiţă cu ciupercile şi carnea tocată, adăugându-se nuca de cocos rasă, piperul şi sarea.

Se călesc, aproximativ un sfert de oră, în ulei, la foc potrivit. Puiul se spală şi se freacă bine cu mălai. Se spală din nou şi se umple cu amestecul preparat anterior. Se coase şi se pune la prăjit în cuptor, în ulei. Când s-a rumenit bine, se adaugă apă cât să-l acopere, se săreazăi şi se piperează.

Se lasă la foc potrivit până este bine fiert.
Se serveşte c.ald, cu piure de cartofi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.