Pui cu cascaval si cartofi

Printeaza

Pui cu cascaval si cartofi din: pui, ceapa, ciuperci, cascaval, smantana, cartofi.

Ingrediente:Pui_cu_cascaval_si_cartofi

  • pieptul, aripile şi pulpele de la un pui mare
  • 4 cepe medii
  • 2 cutii ciuperci tăiate
  • 1 rotiţă mică de caşcaval afumat
  • 400 g smântână
  • 500 g cartofi

 

Mod de preparare:

Pieptul şi pulpele de pui le tai în bucăţi mai mici şi le căleşti cateva minute. Adaugi ceapa tocată şi mai ţii totul pe foc 10 minute, la foc mediu. Adaugi ciupercile, sare, piper.

Fierbi cartofii şi îi tai în sferturi. Presari 2 linguri de caşcaval ras şi smântână.

Intr-o tavă, pui carnea cu ceapa şi ciupercile, apoi cartofii, iar deasupra razi restul de caşcaval. Dai la cuptor până prinde o crustă frumoasă.

Pui cu cascaval si cartofi

Pui_cu_cascaval_si_cartofi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.