Pui cu cartofi, sofran si usturoi

Printeaza

Pui cu cartofi, sofran si usturoi din: pui, cartofi, morcovi, ceapa, rosii, telina, ulei, sofran, usturoi, supa, piper, sare.

Ingrediente:Pui cu cartofi, sofran si usturoi

  • 1 pui
  • 6 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 3 roşii
  • 1 fir telina
  • 1 pahar ulei
  • şofran
  • 2 căpătăm usturoi
  • 3 pahare cu supă
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Puiul se spală, se curăţă şi se umple cu un amestec din usturoi pisat, ceapă tăiată fin şi şofran verde. Se unge o tavă de cuptor cu unt şi se pun cartofii, tăiaţi felii, pe diametrul mic, roşiile şi morcovii tăiate rondele. Puiul se aşează deasupra, se sărează şi se piperează.

Se toarnă supa de pui în tavă şi se lasă, la foc potrivit, aproximativ o oră, având grijă să fie stropit din când în când puiul cu sosul din tavă.

Se serveşte cald, cu salată de varză acră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.