Pui cu ardei si verdeata
PrinteazaPui cu ardei si verdeata din: pulpe de pui, ardei grasi, ceapa, unt, patrunjel, boia, sare, piper.
- 4 pulpe intregi de pui
- 4 ardei grasi de culori diferite
- 2 cepe
- 150 g unt
- o legatura patrunjel
- un praf boia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pulpele se curăţă, se porţio- nează şi se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Se lasă 20 de minute. Intre timp, ardeii şi ceapa se curăţă, se taie şi se pun la călit în 50 g unt. Pulpele se scurg de zeamă, care nu se aruncă, si se călesc un pic în restiîl de unt.
Apoi, carnea si legumele se pun într-un vas de cuptor, se prdsară cu boia si piper, se toarnă zeama în care au fiert pulpele $i se dă la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Se serveşte cu pătrunjel.
Pui cu ardei si verdeata
Pofta buna!