Pui cu ardei si verdeata

Printeaza

Pui cu ardei si verdeata din: pulpe de pui, ardei grasi, ceapa, unt, patrunjel, boia, sare, piper.

Ingrediente:Pui_cu_ardei_si_verdeata

  • 4 pulpe intregi de pui
  • 4 ardei grasi de culori diferite
  • 2 cepe
  • 150 g unt
  • o legatura patrunjel
  • un praf boia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pulpele se curăţă, se porţio- nează şi se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Se lasă 20 de minute. Intre timp, ardeii şi ceapa se curăţă, se taie şi se pun la călit în 50 g unt. Pulpele se scurg de zeamă, care nu se aruncă, si se călesc un pic în restiîl de unt.

Apoi, carnea si legumele se pun într-un vas de cuptor, se prdsară cu boia si piper, se toarnă zeama în care au fiert pulpele $i se dă la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Se serveşte cu pătrunjel.

Pui cu ardei si verdeata

Pui_cu_ardei_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.