Pui cu ardei si bulion

Printeaza

Pui cu ardei si bulion din: pulpe de pui, ardei, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu ardei si bulion

  • 4 pulpe superioare
  • 6 ardei graşi de culori diferite
  • o ceapă
  • 4 căţei usturoi
  • 100 ml ulei
  • o linguriţă bulion
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puiul se căleşte în ulei şi, după rumenire, se scoate. In acelaşi ulei se pune ceapa tocată la căiit cu usturoiul întreg. Se presară cu sare. Se adaugă ardeii tăiaţi fâşii, se lasă să se înmoaie, se toarnă bulionul, se lasă 2 minute, după care se pune carnea de pui.

Se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 45 de minute până ce scade bine.

Se potriveşte gustul, la final, de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.