Pui cu ardei iute si bere
PrinteazaPui cu ardei iute si bere din: piepţi de pui, ceapa, arpagic, rosii, bere, usturoi, oregano, ulei, sare.
Ingrediente:
- 3-4 piepţi de pui
- 1 ceapă
- 300 g arpagic
- 500 g roşii
- 500 ml bere
- 2-3 căţei de usturoi
- 2 ardei iuţi
- oregano
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Tai pieptul de pui in bucăţi, după dorinţă, apoi îl prăjeşti în ulei încins. Opăreşti roşiile, le cureţi de pieliţă şi le mixezi.
Intr-o cratiţă cu puţin ulei, căleşti roşiile, usturoiul pisat, ardeii iuţi şi ceapa tocate mărunt. Laşi să fiarbă puţin, să se formeze sosul.
Adaugi apoi bucăţile de pui, arpagicul curăţat, berea şi oregano. Sărezi şi laşi să fiarbă la foc mic, până s-a pătruns bine carnea.
Pofta buna!