Pui cu ardei iute si bere

Printeaza

Pui cu ardei iute si bere din: piepţi de pui, ceapa, arpagic, rosii, bere, usturoi, oregano, ulei, sare.

Pui cu ardei iute si bere

Ingrediente:

  • 3-4 piepţi de pui
  • 1 ceapă
  • 300 g arpagic
  • 500 g roşii
  • 500 ml bere
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 2 ardei iuţi
  • oregano
  • ulei
  • sare

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui in bucăţi, după dorinţă, apoi îl prăjeşti în ulei încins. Opăreşti roşiile, le cureţi de pieliţă şi le mixezi.

Intr-o cratiţă cu puţin ulei, căleşti roşiile, usturoiul pi­sat, ardeii iuţi şi ceapa tocate mărunt. Laşi să fiarbă puţin, să se formeze sosul.

Adaugi apoi bucăţile de pui, arpagicul curăţat, berea şi oregano. Sărezi şi laşi să fiarbă la foc mic, până s-a pătruns bine carnea.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.