Pui cu anghinare si masline

Printeaza

Pui cu anghinare si masline din: rosii, anghinare, lamaie, ulei, masline, oregano, pulpe de pui.

Ingrediente:Pui cu anghinare si masline

  • 400 g roşii mixte, înjumătăţite sau tăiate în sferturi
  • 150 g inimi de anghinare, tăiate în jumătate
  • 1 lămâie, tăiată în sferturi
  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 4×250 g pulpe de pui, cu pieliţă
  • 75 g mix de  măsline negre şi verzi
  • o mână plină cu frunze de oregano

 

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 180°C.

Imprăştie roşiile, inimile de anghinare şi feliile de lămâie într-o tavă adâncă.

Incălzeşte uleiul într-o tigaie şi rumeneşte carnea timp de 5 minute pe fiecare parte.

Pune-o peste roşii, stropeşte cu sosul din tigaie şi asezonează bine.

Coace timp de 25 de minute, adaugă măslinele şi oregano, apoi mai coace încă 5-8 minute.

Serveşte cu garnitură de cartofi.

 

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

 

Anghinare umpluta cu branza

Anghinare umpluta cu branza din: anghinare, branza, parmezan, smantana, pesmet, ulei, lamaie. Ingrediente: 4 bucăţi anghinare 100 g brânză cu mucegai albastru 50 g parmezan 50 ml smântână lichidă 4 linguri pesmet 4 linguri pătrunjel tocat o lingură ulei o lămâie   Mod de preparare: Se taie baza anghinarei în aşa fel încât să aibă […]

 

Pulpe de pui cu anghinare

Pulpe de pui cu anghinare din: pulpe de pui, anghinare, ceapa, usturoi, bacon, cartofi, vin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 pulpe de pui 4 bucăţi anghinare o ceapă 5 căţei usturoi 150 g cuburi bacon 4 cartofi 200 ml vin alb sec 200 ml apă 500 ml supă de pui 3 linguri ulei sare piper […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.