Pui crocant cu parmezan

Printeaza

Se încinge grilul la treapta de mijloc şi se tapetează o tavă cu folie de aluminiu. Se bate un albuş pe o farfurie, cu un pic de sare şi de piper. Se dau pe răzătoarea mică 5 linguri de parmezan deasupra unei alte farfurii.

Se înmoaie 4 piepţi de pui, fără piele şi dezosaţi, mai întâi în albuş, apoi în parmezan, se dau sub gril 10-12 minute şi se întorc o singură dată pe partea cealaltă, până prind o culoare maronie. Intre timp, se fierb 10 minute 400g de cartofi tăiaţi cuburi şi se adaugă 140g de mazăre congelată în ultimele 3 minute.

Se scurg. Se amestecă cu frunze de spanac, 1 lingură oţet de vin alb, 2 linguri ulei de măsline şi sare şi piper. Se împarte amestecul pe patru farfurii, apoi se serveşte cu puiul.

Pui crocant cu parmezan

Pui crocant cu parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.