Pui cu cocos în stil thailandez

Printeaza

Pui cu cocos în stil thailandez din: dovleac, vanata, ulei de rapita, fulgi de cocos, pesmet, piept de pui, ou, rosii cherry si pasta rosie de curry.

Ingrediente:Pui_cu_cocos_în_stil_thailandez

  • 1 dovleac placintar, curatat de coaja si seminte, taiat cubulete
  • 1 vanata mare, taiata cubulete
  • 1 lingura ulei de rapita
  • 3 linguri fulgi de cocos
  • 4 linguri de pesmet
  • 4 piepti de pui, fara piele
  • 1 ou, batut
  • 300 g rosii cherry
  • 2 linguri pasta rosie de curry

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C/gaz 6. într-o tavă încăpătoare, tăvăleşte cuburile de dovleac şi vânătă prin ulei, apoi asezonează şi aşază-le într-un singur strat. Dă la cuptor 30 de minute, întorcându-le la jumătatea intervalului.

Amestecă într-o farfurie fulgii de cocos cu pesmetul şi puţină sare.

Trece puiul prin oul bătut şi presează-l în farfuria cu pesmet, pe ambele părţi, pentru a se acoperi complet. Scutură carnea, dacă este nevqie, pentru a înlătura excesul.

Adaugă roşiile şi pasta de curry peste legume şi amestecă bine.

Aşază bucăţile de pui deasupra şi dă totul la cuptor pentru încă 25 de minute, până când carnea se pătrunde complet. în acest interval, scutură tava o dată sau de două ori.

Presară coriandrul şi serveşte cu felii de lime.

Pui cu cocos în stil thailandez

Pui_cu_cocos_în_stil_thailandez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.