Pui cu capere, seminţe de pin şi pătrunjel

Printeaza

Se amestecă laolaltă 1 lingură de capere, 2 linguri de seminţe de pin, 1 căţel de usturoi, 1 legătură mică de pătrunjel tocat şi puţin ulei de măsline.

Se întinde jumătate din amestec pe partea fără piele a 6 pulpe superioare de pui dezosate.

Se rulează şi se fixează cu o scobitoare.

Se pun pe grătar până când puiul devine auriu, crocant şi bine făcut.

Se lasă deoparte 5 minute, apoi se adaugă 1 lingură de oţet din vin alb în restul de amestec şi se toarnă cu lingura pe deasupra pulpelor înainte să le serveşti.

Pui cu capere, seminţe de pin şi pătrunjel

Pui_cu_capere_seminte_de_pin_si_patrunjel

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.