Pui cu banane

Printeaza

Pui cu bananeSe spală 1 banană coaptă şi se lasă să fiarbă în coajă 10 minute în cuptorul încins la 200 °C sau la aburi. Intre timp, se prăjesc 30 g file de pui şi se toacă. După ce banana a fiert, se curăţă de coajă şi pulpa se amestecă pe o farfu­rie cu 1 linguriţă de unt şi câteva pică­turi de suc de lămâie.

Dacă bebeluşul dvs. este mic, se recomandă folosirea unei jumătăţi de banane. Se adaugă puiul tocat şi 2 fire de hasmaţuchi. Se amestecă bine înainte de a hrăni bebeluşul.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.