Pui aromat la cuptor

Printeaza

Pui aromat la cuptor

Pui aromat la cuptor din: pulpe de pui, usturoi, cascaval, ulei, rosii, cimbru, sare, piper.

Ingrediente: 

  • 1 kg pulpe de pui
  • 5 căţei usturoi
  • 4 linguri caşcaval ras
  • 4 linguri ulei
  • 3 roşii
  • 1 lingură cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli bucăţile de carne, dezosezi doar partea superioară a fiecărei bucăţi şi le aşezi pe toate într-o cratiţă cu ulei. Cureţi usturoiul, îl tai fin şi-l adaugi peste carne.

Presari sare, piper şi puţin cimbru, torni o ceaşcă de apă, acoperi vasul cu un capac şi dai totul la cuptor, la foc potrivit. Din când în când stropeşti carnea cu zeama din vas.

Când carnea este patrunsa, iei capacul, presari cascavalul ras, cimbru ramas si rosiile decojite si taiele cubulete si mai dai la cuptor sa se rumeneasca.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.