Pui aromat cu sos de soia si fructe

Printeaza

Pui aromat cu sos de soia si fructe din: piept de pui, sos de soia, ardei, ceapa, portocale, sare, piper.

Ingrediente:Pui aromat cu sos de soia si fructe

  • 500 g piept de pui
  • 4 linguri sos de soia
  • 1 ardei capia
  • ceapa verde
  • ghimbir
  • 2 portocale
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Se taie fâşii lungi 500 g piept de pui. Se stropesc cu 4 linguri sos de soia. Se taie rondele 1 ardei capia şi 2 fire de ceapă verde. Se rad 2 cm rădăcină de ghimbir proaspăt. Se storc 2 portocale (de la una se rade coaja).

Se încing 100 g unt şi se rumenesc uşor fâşiile de pui. Se adaugă zeamă de portocală, ceapa, ardeiul şi ghimbirul. Se potriveşte gustul cu sare, piper, chili şi coajă rasă de portocală.

La sfârşit se pun feliile de piersici şi se lasă 2-3 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.