Pui aromat cu orez

Printeaza

Pui aromat cu orez din: piept de pui, ceapa, ardei grasi, miere, sos de soia, sofran, ulei, sare.

Ingrediente:Pui_aromat_cu_orez

  • un piept de pui intreg
  • o ceapa mare alba
  • 2 ardei grasi rosii
  • o lingura miere
  • o lingura sos de soia
  • un varf de ac sofran
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Carnea se taie fâşii cât mai subţiri, ceapa se taie rondele care se desfac cu mâna şi ardeii se taie fâşii subţiri. Intr-o tigaie se încinge uleiul şi se pune ceapa să se înmoaie un minut. Se adaugă apoi car­nea şi se rumeneşte pe toate părţile. Se adaugă sare şi ardeii care se lasă şi ei două minute.

Se pun mierea şi sosul de soia şi se amestecă bine toate ingredientele. La final, se pune şofranul, se mai lasă un minut pe foc şi se serveşte ca atare sau cu garnitură de orez fiert.

Pui aromat cu orez

Pui_aromat_cu_orez

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. interensata reteta as avea o intrebare cit inseamna 3parti ulei 1 parte zeama de lamaie am vazut la paprica tv o reteta va multumesc

  2. @ely – Ca sa pot sa va dau un raspuns exact, v-as fi recunoscator daca mi-ati spune reteta la care va referiti, logic 3 parti inseamna 3 patrimi (3/4) din capacitatea recipientului, urmariti va rog cu atentie reteta!

  3. salata cezar facut de jimi oliver sos 4 file ansua 1catel usturoi o lingura smintina 100 gr parmezan 3 parti ulei 1 parte zeama de lamaie va multumesc pentru raspuns aveti un blog minunat cu retete deosebite va doresc succes in continuare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.