Pui cu alune si coniac

Printeaza

Pui cu alune si coniac din: piepţi de pui, alune neprăjite şi nesărate, amidon, sos de soia, coniac, supă de pui (din concentrat), ceapă verde.

Ingrediente:Pui cu alune si coniac

  • 2 piepţi de pui
  • 300 g alune neprăjite şi nesărate
  • 2 linguriţe amidon
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri coniac
  • 100 ml supă de pui (din concentrat)
  • 8 fire ceapă verde

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui în cubuleţe şi se rumeneşte uşor în ulei, timp de aproximativ trei minute, ariţestecându-se des. Se adaugă alunele şi se mai prăjesc încă trei minute, până când alunele încep să se rumenească.

Se dizolvă amidonul în două linguri de apă rece, se adaugă sosul de soia, coniacul şi supai şi se toarnă peste pui şi alune. Se mai lasă pe foc timp de încă două minute, amestecându-se continuu.

Imediat după ce s-a luat de pe foc se adaugă ceapa verde, tăiată segmente, pe lung.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.