Pudding de paine si unt

Printeaza

O reteta delicioasa de pudding de paine si unt din: unt de alune, lapte, felii de toast, crema de ciocolata, oua, zahar vanilat si zahar pudra.

Ingrediente:Pudding de paine si unt

  • 125 g unt de alune cu bucati intregi
  • 500 ml lapte
  • 10 felii de toast, marginile decupate
  • 125 crema de ciocolata
  • 4 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri zahar pudra

 

Mod de preparare:

Amesteca untul de alune cu 3 linguri lapte si unge 5 felii de paine. Unge feliile ramase cu crema de ciocolata si fa sendvisurile: o felie cu unt de alune peste o felie cu crema de ciocolata.

Taie apoi sendvisurile in 4 triunghiuri.

Asaza-le intr-o forma adanca de 2 litri, rezistenta la cuptor. Amesteca ouale, lapte ramas, vanilie si zaharul pudra. Toarna amestecul peste feliile de paine si lasa sa se imbibe 1 ora.

Preincalzeste cuptorul la semnul 4/180C. Da la cuptor 30-40 de minute, pana cand se rumeneste.

Pudding de paine si unt

Pudding de paine si unt

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.