Prune uscate cu carne

Printeaza

Prune uscate cu carne 

Ingrediente:Prune uscate cu carne

  • 600 g carne
  • 500 g prune uscate
  • 2 linguri untură
  • 1 linguriţă făină
  • 6 linguriţe zahăr
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în bucăţi potrivite. Se prăjesc în cratiţă  cu o lingură de untură. Se amestecă din când în când ca să nu se ardă.

Se spală prunele, se opăresc, se scurg şi se pun peste carne, când aceasta este pe jumătate fiartă.

Se adaugă puţină sare şi un sos de zahăr ars.

Se dau la cuptor, adăugând 1-2 linguriţe de zahăr (sau mai mult, după gust), dacă sosul nu este destul de dulce.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sa incerc si eu reteta asta, suna interesant.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.