Prosciutto cu peşte-spadă

Printeaza

O reteta delicioasa de prosciutto cu: peste spada afumat, salvie, cus-cus, usturoi, crema de cocos, unt.

Ingrediente: Retete

  • 2 x 200 g peşte spadă fript
  • 6 felii de prosciutto
  • 10 frunze de salvie
  • 300 g cuş-cuş gătit
  • 2 căţei de usturoi
  • o jumătate cană de cremă de cocos
  • un cub de unt

 

Mod de preparare:

Pregăteşte cuş-cuşul. Dă- i ragaz să se răcească. Pune ustur­oiul şi untul într-o tigaie şi prăjeşte până când capătă o culoare aurie. Adaugă crema de cocos în tigaie şi continuă să prăjeşti până când coco­sul este gata.

La început se va des­face, însă nu te îngrijora. Inveleşte peştele spadă în prosciutto şi pune 4 frunze de salvie între peşte şi pro­sciutto.

Prăjeşte-le în ulei de măsline extra light câte 4 minute pe fiecare parte, până când prosciutto devine crocant. Serveşte peştele spadă pe un pat de cuş-cuş.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.