Prepeliţe cu smantană

Printeaza

Prepeliţe cu smantană

Ingrediente:Prepeliţe cu smantană

  • 6 prepeliţe
  • 1 lingură unt
  • 1 ceaşcă smîntînă
  • 1 linguriţă făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Prepeliţele, spălate, se taie pe jumătate în lungul trupului şi se prăjesc puţin într-o cratiţă cu unt fierbinte.

Se toarnă apoi smîntîna bine amestecată cu făina, se adaugă o lingură, două de apă, sarea, se acoperăşi se lasă să fiarbă foarte încet, înăbuşit, 15-20 min.

Se servesc cu mămăliguţă caldă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.