Aperitive cu crema de branza si legume din: crema de branza, morcov, telina, patrunjel, arpagic, ardei, ardei iute, sare de mare, piper. Ingrediente: 1 pachet de crema de branza 1 morcov 1/2 cana de telina, cuburi 1 lingura patrunjel tocat 1 lingura arpagic tocat 1/2 cană de ardei cuburi 1/2 ardei iute sare de mare […]
Reteta zilei: Salata de legume cu farro
Salata de legume cu farro din: farro, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, castraveti, rosii cherry, avocado, coriandru. Ingrediente: 1/4 ceasca farro sau grau 1 lingurita ulei de masline 2 lingurite suc de lamaie sare si piper, dupa gust 2 cesti castraveti cuburi 15 rosii cherry, tocate 1/2-1 avocado tocat 1/4 cana coriandru […]
Reteta zilei: Budinca cu carne de crab
Budinca cu carne de crab din: crema de branza, smantana, branza cheddar, condimente, praf de usturoi, sos worcestershire, suc de lamaie, sos iute, carne de crab, ceapa verde, bagheta prajita, legume. Ingrediente: 240gr crema de branza 1 cană smântână 1 cana branza cheddar tocata 2 lingurite condimente ½ lingurita praf de usturoi 2 linguri de […]
Reteta zilei: Desert cu sirop de artar si scortisoara
Desert cu sirop de artar si scortisoara din: oua, smantana, zahar, scortisoara, esenta de vanilie, paine, unt, sirop de artar. Ingrediente: 2 oua 1/3 ceasca smantana 1 lingura zahar 1/4 linguriță de scorțișoară 1 lingurita esenta de vanilie 2-4 felii de pâine 2 linguri de unt sirop de arțar, pentru servire Mod de preparare: Într-un […]
Reteta zilei: Cotlet de porc in sos de portocale
Cotlet de porc in sos de portocale din: unt, suc de portocale, coaja de portocale, usturoi, chili, oregano, sare, piper, cotlet de porc. Poate te intereseaza si Cotlet de porc cu sos de merisoare Ingrediente: 3 linguri unt 1 ½ ceasca suc de portocale 1 linguriță coaja de portocala 1 catel de usturoi, tocat 1 […]