Cotlete cu garnitura de orez din: cotlete de porc, orez, unt, ulei, untură, ceapa, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 500 g orez 2 cotlete frumoase de porc unt ulei untură 1 ceapă parmezan ras sare piper Mod de preparare: Daţi în clocot 2 l apă în care turnaţi încet orezul. Scuturaţi vasul de câteva ori, acoperiţi […]
Preparate pentru Masa de Craciun (2015)
PrinteazaPreparate pentru Masa de Craciun:
Muschi de porc in foietaj
Muschi de porc in foietaj din: foietaj, muschi de porc, unt, patrunjel, ciuperci, sunca de Praga, ou, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet aluat de foitaj 1 muşchiuleţ de porc (circa 1 kg) 80 g unt 1 lingură pătrunjel tocat 300 g ciuperci 4-5 felii şuncă de Praga 1 ou rozmarin uscat sare piper Mod […]
Ciuperci cu carne de porc
Ciuperci cu carne de porc din: fleica, ciuperci, ceapa, faina, lapte, marar, sare, piper, aluat, ou, varza de Bruxelles, cartofi, fasole, unt. Ingrediente: 1,5 kg fleică (capac, nucă, pulpă) 300 g ciuperci 2 cepe 1 lingură făină 1/2 pahar lapte 1 legătură mare de mărar proaspăt sare piper 200 g aluat de foitaj 2 gălbenuşuri […]
Tocană cu carne de porc si vin
Tocană cu carne de porc si vin din: carne de porc, ceapa, untură, rosii, cimbru, faina, sare, piper, vin, marar. Ingrediente: 1 kg carne de porc frumos împănată 300 g ceapă 100 g untură 1 lingură pastă de roşii sau 200 g roşii cimbru 1/2 lingură făină sare piper 1 pahar cu vin 300 g […]
Chiftelute de costită afumata
Chiftelute de costită afumata din: paine, piept de porc, salam, supa, oua, faina, lapte, patrunjel, ulei de masline, parmezan, sare. Ingrediente: 400 g pâine învechită fără coajă 120 g piept de porc afumat 100g salam 1 1/2 supă de carne 2 ouă făină lapte pătrunjel verde ulei de măsline parmezan ras sare Mod de preparare: Tăiaţi […]
Pofta buna!