Preparate culinare pentru masa de Craciun

Printeaza

Preparate culinare pentru masa de Craciun:

Chili Rubbed Pulled Pork front

Reteta zilei: Porc cu cinci arome

Porc cu cinci arome din: porc, praf de chili, boia, piper cayenne, praf de usturoi, praf de ceapa, sare, piper. Ingrediente:  2 kg carne de porc 2 linguri praf de chili 1 lingura boia de ardei afumat ¼ linguriță piper cayenne ½ lingurita praf de usturoi ½ lingurita praf de ceapa 1 linguriță de sare […]

Coaste_de_porc_marinate_la_gratar_05

Reteta zilei: Coaste de porc marinate la gratar

Coaste de porc marinate la gratar din: coaste de porc, lamaie verde, ceapa verde, miere, sos de soia, sos de peste, condimente pentru porc, usturoi, ghimbir zahar brun. Ingrediente:  2 kg coaste de porc felii de lamaie verde si ceapa verde, pentru servire Ingrediente marinată: 4 linguri de miere 2 linguri de sos de soia […]

Rasol_de_porc_la_cuptor_05

Reteta zilei: Rasol de porc la cuptor

Rasol de porc la cuptor din: rasol de porc, condimente, ulei de masline. Poate iti place si: Ciorba taraneasca cu rasol de porc si legume Rasol de porc la cuptor cu aroma de portocale si capere Rasol de porc cu glazura si felii de ananas   Ingrediente:  rasol de porc fara os condimente, dupa preferinta […]

Pulpa_de_porc_cu_ierburi_aromate_la_cuptor_05

Reteta zilei: Pulpa de porc cu ierburi aromate la cuptor

Pulpa de porc cu ierburi aromate la cuptor din: pulpa de porc, sare de mare, ulei de masline, usturoi, rozmarin, salvie, cimbru. Ingrediente:  1.5-2 kg pulpa de porc sare de mare 3 linguri ulei de măsline 2 catei de usturoi rozmarin, salvie, cimbru Mod de preparare: Spalati si uscati bine carnea. Se incalzeste cuptorul la […]

Coaste_de_porc_rumenite_in_sos_barbeque_05

Reteta zilei: Coaste de porc rumenite in sos barbeque

Coaste de porc rumenite in sos barbeque din: coaste de porc, sos barbeque. Ingrediente:  2 kg coaste de porc sos barbeque, dupa preferinta Mod de preparare: Clătiți bine coastele. Asezati intr-o tava, in care ati pus 3 cani de apa. Ungeti pe deasupra cu sos barbeque. La fel si in parti. Acoperiti cu folie de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.