Praznicul porcului

Printeaza

Praznicul porcului

Ingrediente:Praznicul porcului

  • 500 g carne slabă
  • 100 g inimă
  • 100 ficat
  • 1 rinichi
  • 100 g limbă
  • 200 g piept
  • 100 g slănină
  • sare
  • piper
  • 1 căpăţână usturoi
  • 200 g brânză de burduf
  • 1 ceapă
  • 2 linguri untură
  • 1 pahar vin roşu

 

Mod de preparare:

Ale porcului se taie toate, îmbucături, şi se pun la prăjit în untură. Ceapa se rade, se freacă pastă şi se pune lângă carne.Se stinge imediat cu vin şi se lasă să se pătrundă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.