Praz umplut cu carne de vita

Printeaza

Praz umplut cu carne de vita din: praz, carne, ulei, piper, verdeata.

Ingrediente:Praz umplut cu carne de vita

  • 6-7 bucăţi de praz partea albă
  • 500 g carne preparată ca pentru ardei umpluţi cu carne
  • untdeleemn
  • boabe de piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Prazul se curăţă, se taie pe lungime 1 bucăţi de 10 cm, se opăreşte, li se scot părţile din interior apăsând cu degetul, ca să apară ca nişte tuburi.

Se umplu acseste tuburi cu compoziţia de carne, se prăjesc în untdelemn, se toarnă apa, sucul de roşii, verdeaţa tocată şi se dau la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.