Praz sotat cu naut 

Printeaza

Praz sotat cu naut din: praz, morcovi, cartofi, rosii, naut, ulei, masline, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Praz sotat cu naut

  • 2 bucăţi praz
  • 2 morcovi fierţi
  • 4 cartofi
  • 4 roşii
  • 2-3 linguri nâut gata fiert
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri măsline
  • 10 g parmezan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prazul taiat bucatele se pune la fiert în apă cu un praf de sare. Se lasă 10 minute să clocotească se scurge foarte bine. Năutul se trece sub un jet de apă rece, morcovii si cartofii se taie si se pun în tigaie cu ulei.

Se adaugă prazul, măslinele, roşiile si se tin toate pe foc mare timp de 10 minute, amestecând continuu.  Se potriveste de sare şi piper si se serveste cu parmezan ras deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.