Praz cu peste

Printeaza

Praz cu peste din: peste, praz, ulei, ceapa, bulion, rosii, ardei gras, verdeata, cimbru, piper, sare.

Ingrediente:Praz cu peste

  • 1 kg peste
  • 750 g praz
  • 100 ml ulei
  • 10 g ceapa
  • 50 g bulion
  • 400 g rosii
  • 150 g ardei gras
  • 1 legatura verdeata
  • 1 fir cimbru
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Se curata prazul, se spala, se taie in bucati cu lungimea de circa 10 cm, i se scoate miezul, care se toaca si se prajeste in ulei. pestele curatat se fierbe in apa cu sare.

Se scot fileurile si se adauga la ceapa care a fost calita separat in ulei.se lasa sa se raceasca, apoi se trec prin masina de tocat impreuna cu miezul de praz si se adauga piper, verdeata si cimbru. cu aceasta compozitie se umplu bucatile de praz, se toarna pe deasupra restul de ulei si bulionul.

Intre bucatile de praz se asaza compozitia ramasa si se da vasul la cuptor.

Inainte de a fi gata, se asaza pe deasupra felii de ardei gras peste care se pun rosiile taiate in doua, se da vasul din nou la cuptor timp de 25 de minute, iar la sfarsit se presara cu verdeata.

Praz cu peste

Praz_cu_peste

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.