Praz cu carne si cascaval

Printeaza

Praz cu carne si cascaval din: carne tocata de vita, cartofi, praz, lapte, cascaval, ulei, sare, piper, curry, condimente.

Ingrediente:Praz_cu_carne_si_cascaval

  • 500 g carne tocata de vita
  • 500 g cartofi
  • 1 fir praz
  • 1 ceasca lapte
  • 50 g cascaval uscat
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • curry
  • condimente pentru carne

 

Mod de preparare:

Incălzeşti cuptorul la 200 grade Celsius. Fierbi cartofii bine, apoi îi scurgi de apă. Feliezi prazul bine spălat şi îl pui în ulei încins. Laşi prazul pe foc timp de 5 minute, până când e bine făcut, lei apoi prazul de pe foc şi îl strecori printr-o sită.

Condimentezi carnea tocată şi o pui în tigaia în care a fost prăjit prazul. O laşi să fiarbă în sucul propriu, la foc mic, amestecând ocazional. Separat, pui la fiert laptele cu puţină sare şi piper.

Când acesta fierbe, reduci focul, adaugi cartofii şi îi pasezi până obţii un piure, apoi opreşti focul.

Când carnea este bine făcută, adaugi prazul şi acoperi cu piureul de cartofi. Peste compoziţie, presari un strat de caşcaval ras şi dai tai totul la cuptor pentru 35 de minute, neacoperit şi serveşti preparatul cald.

Pentru decor, poţi folosi puţin mărar verde şi o mână de caşcaval

Praz cu carne si cascaval

Praz_cu_carne_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.