Prajiturele integrale pentru micul dejun

Printeaza

Prajiturele integrale pentru micul dejun din: faina integrala, branza dulce, smantana, mere, scortisoara, fulgi de ovaz, oua, unt.

Ingrediente:Prajiturele integrale pentru micul dejun

  • 250 g făină integrală
  • 250 g brânză dulce
  • 2 linguri smântână cu 20% grăsime
  • 4 mere de dimensiune mijlocie
  • 1 linguriţă scorţişoară fin măcinată
  • 50 g fulgi de ovăz
  • 2 ouă
  • 1 lingură unt pentru forme

 

Mod de preparare:

Mixezi intr-un bol brânza dulce, smântână şi făina integrală. Speli merele şi le dai pe răzătoarea mică. Le încorporezi în compoziţia cu brânză, folosind o paletă de silicon sau o lingură, împreună cu ouăle bătute, scorţişoara şi fulgii de ovăz. Laşi aluatul să se odihnească 10 minute, timp în care fulgii de ovăz se hidratează.

Incingi cuptorul la 175 °C şi ungi formele de silicon pentru muffins cu puţin unt. In fiecare formă pui câte 1 lingură de compoziţie şi apeşi uşor, cu dosul lingurii. Coci prăjiturelele circa 25 de minute, la 180 °C.

 

Prajiturele integrale pentru micul dejun

Prajiturele integrale pentru micul dejun

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.