Prajiturele de orez cu gluten la aburi cu banane

Printeaza

Prajiturele de orez cu gluten la aburi cu banane din: orez cu gluten, lapte cocos, zahar, sare, fasole rosie, banane, nuca de cocos.Prajiturele de orez cu gluten la aburi cu banane

 

Ingrediente:

  • 300 g orez cu gluten, ţinut în apă timp de o oră şi scurs
  • 500 ml lapte de cocos gros
  • 4 linguri de zahăr
  • un vârf de cuţit de sare
  • 100 g de fasole roşie uscată, pusă la înmuiat de seara, apoi fiartă în 3 ceşti de apă până se înmoaie
  • 4 banane mici coapte, feliate
  • nucă de cocos

 

Mod de preparare:

Amestecaţi orezul cu laptele de cocos, zahărul şi sarea într-o tigaie wok şi fierbeţi la foc mediu aproximativ 15 minute, amestecând din când în când până se înmoaie orezul, iar laptele este absorbit. Apoi se lasă la răcit.

Pe un platou puneţi o lingură de fasole roşie, o felie de banană, acoperiţi cu orez radeţi nuca de cocos şi ornaţi cu fasole roşie. Se repetă până se termină bananele, se dau la rece, apoi se servesc.

Prăjiturele de orez cu gluten la aburi cu banane Prăjiturele de orez cu gluten la aburi cu banane2 Prăjiturele de orez cu gluten la aburi cu banane3

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Ciudata reteta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.