Prajiturele cu miere
PrinteazaPrajiturele cu miere din: faina, ou, galbenusuri, miere, zahar, frisca, scortisoara, cuisoare, amoniac, fulgi de ciocolata, alune, fructe confiate.
- 500 g faina
- 1 ou
- 2 galbenusuri
- 100 g miere
- 175 g zahar
- 100 ml frisca
- 1 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita cuisoare macinate
- 1 lingurita amoniac
Ingrediente ornare:
- 100 g fulgi de ciocolata neagra
- alune macinate
- fructe confiate
Mod de preparare:
Amestecati intr-un castron toate ingredientele pentru a obtine un aluat mai tare. Acoperiti aluatul cu o folie si pu- neti-l la rece pana a doua zi. Intindeti din el o foaie din care decupati cu forma speciala de plastic inimioare.
Puneti inimioarele la copt in tava presarata cu faina. Lasati spatiu intre ele, deoarece cresc mult la copt. Lasati-le la racit si apoi ornati cu fulgi de ciocolata, alune macinate si fructe confiate.
Prajiturele cu miere
Pofta buna!