Prajiturele cu miere

Printeaza

Prajiturele cu miere din: faina, ou, galbenusuri, miere, zahar, frisca, scortisoara, cuisoare, amoniac, fulgi de ciocolata, alune, fructe confiate.

Ingrediente: Prajiturele_cu_miere

  • 500 g faina
  • 1 ou
  • 2 galbenusuri
  • 100 g miere
  • 175 g zahar
  • 100 ml frisca
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita cuisoare macinate
  • 1 lingurita amoniac

Ingrediente ornare:

  • 100 g fulgi de ciocolata neagra
  • alune macinate
  • fructe confiate

Mod de preparare:

Amestecati intr-un castron toate ingredientele pentru a obtine un aluat mai tare. Acoperiti aluatul cu o folie si pu- neti-l la rece pana a doua zi. Intindeti din el o foaie din care decupati cu forma speciala de plastic inimioare.

Puneti inimioarele la copt in tava presarata cu faina. Lasati spatiu intre ele, deoarece cresc mult la copt. Lasati-le la racit si apoi ornati cu fulgi de ciocolata, alune macinate si fructe confiate.

Prajiturele cu miere

Prajiturele_cu_miere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.