Prajitura rasturnata cu ciocolata amaruie

Printeaza

Prajitura rasturnata cu ciocolata amaruie din: pere, ciocolata, unt, zahar, faina, cacao, oua, lapte.

Ingrediente:Prajitura rasturnata cu ciocolata amaruie

  • 4-5 pere
  • 150 g ciocolată amăruie
  • 130 g unt pentru uns tava
  • 300 g zahăr
  • 150 g făină
  • 75 g amidon
  • 50 g cacao
  • 2 ouă
  • 250 ml lapte

 

Mod de preparare:

Perele tăiate felii se pun pe foc cu 50 g unt şi 50 g zahăr. Se lasă pe foc 5 minute. Se unge cu unt forma de copt, se tapetează cu hârtie de copt şi se pun perele.

La mixer se amestecă celelalte ingrediente în afară de ciocolată. Se topeşte ciocolata şi se adaugă compoziţiei. Se toarnă aluatul peste pere, se coace 55 de minute şi se verifică cu scobitoarea dacă este copt.

Se lasă 10 minute după copt, înainte de a răsturna prăjitura.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.