Prajitura cu piscoturi, piersici si cacao

Printeaza

Prajitura cu piscoturi, piersici si cacao din: pişcoturi, cafea, piersici, smântână cu 30% grăsime, zahar, cacao.

Prajitura_cu_piscoturi_piersici_si_cacao

Ingrediente:

  • 500 g pişcoturi
  • 300 g cafea
  • 5 piersici
  • 800 g smântână cu 30% grăsime
  • 200 g zahăr
  • 50 g cacao

Mod de preparare:

Speli piersicile, le cureţi de sâmburi şi le tai cuburi. Baţi smântână cu zahărul până se îngroaşă şi o dai la rece.

Intr-o tavă, pui un strat de pişcoturi trecute prin cafea, ungi cu crema de la frigider, aran­jezi un strat cu bucăţi de piersică şi acoperi cu următorul strat de pişcoturi.

Continui în felul acesta până epuizezi ingredientele. La final, ornezi prăjiura cu frişcă şi cu cacao pudră. Dai tava la frigider 2 ore.

Prajitura cu piscoturi, piersici si cacao

Prajitura_cu_piscoturi_piersici_si_cacao

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.