Prajitura necoapta

Printeaza

Prajitura necoapta din: nuci, zahar, ou, cacao, galbenusuri de oua, zahar praf, unt si zahar vanilat.

Ingrediente:Prajitura_necoapta

foaia:

  • 250 g nuci macinate
  • 250 g zahar
  • 1 ou
  • 3 linguri cacao

crema:

  • 4 galbenusuri din oua fierte tari
  • 150 g zahar praf
  • 150 g unt
  • 50 g zahar vanilat

 

Mod de preparare:

Se bate albuşul spumă cu zahărul şi se adaugă gălbenuşul şi nuca amestecată bine cu cacao. Pe un celo­fan se întinde din compoziţia bine omogenizată o foaie cât mai subţire, în formă dreptunghiulară. Pentru a prepara crema, se dau gălbenuşurile fierte pe răzătoarea mică şi se freacă cu untul, zahărul şi vanilia.

Cu această compoziţie se unge foaia şi se rulează cu ajutorul celofanului, ca o ruladă obişnuită. Se strânge bine la capete celofanul şi se pune rulada la frigider, cel puţin două ore, după care se poate tăia în felii potrivite ca grosime. Se poate păstra la frigider mai multe zile.

Prajitura necoapta

Prajitura_necoapta

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • prajituri necoapte
  • prajitura necoapta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.