Prăjitură necoaptă cu nuci

Printeaza

Prăjitură necoaptă cu nuci din: nuci, zahar, ou, cacao, galbenusuri, zahar pudra, margarina, zahar vanilat.

Ingrediente:Prajitura_necoapta_cu_nuci

  • 250 g nuci macinate
  • 250 g zahar
  • 1 ou
  • 3 linguri cacao

pentru crema:

  • 4 galbenusuri din oua fierte tari
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g margarina
  • 50 g zahar vanilat

 

Mod de preparare:

Baţi albuşul spumă cu zahărul şi adaugi gălbenuşul şi nuca amestecată bine cu cacao. Pe un celofan întinzi din compoziţia bine omogenizată o foaie cât mai subţire, în formă dreptunghiulară. Pentru a prepara crema, dai gălbenuşurile fierte pe răzătoarea mică şi le freci împreună cu margarina, zahărul şi zahărul vanilat.

Cu această compoziţie ungi foaia şi o rulezi cu ajutorul celofanului, ca o ruladă obişnuită. Tragi bine la capete celofanul şi dai rulada la frigider pentru cel puţin 2 ore, după care o poţi tăia în felii potrivite ca grosime. Poţi păstra rulada la frigider timp de mai multe zile.

Prăjitură necoaptă cu nuci

Prajitura_necoapta_cu_nuci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.