Prajitura miracol

Printeaza

Prajitura miracol din: unt, biscuiti, fulgi de ciocolata, cocos, nuca, lapte.

Ingrediente:Prajitura miracol

  • 100g unt topit (eu va recomand 80g)
  • 125g biscuiti digestivi macinati
  • 175g fulgi de ciocolata (ciocolata maruntita)
  • 75g fulgi de nuca de cocos
  • 125g miez de nuca tocata marunt
  • 400ml lapte condensat indulcit

 

Mod de preparare:

Se tapeteaza cu hartie de copt o tava cu dimensiuni mici (a mea are 25cm x 32cm),se toarna untul topit in tava si se presara deasupra biscuitii sfaramati, in strat egal.

Adaugati fulgii de ciocolata ciocolata rasa nuca de cocos si nuca tocata marunta poi turnati peste laptele condensat.

Coaceti cca 30 minute la cuptorul preincalzit la 1800C.Inainte de a o taia lasati prajitura sa se raceasa bine .

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.