Prajitura cu mascarpone

Printeaza

O reteta de Prajitura cu mascarpone din: foid e pandispan, mascarpone, frisca, zahar fin, gem de caise, ciocolata de menaj.

Ingrediente:Prajitura cu mascarpone

  • 1 pachet cu foi de pandispan
  • 250 g mascarpone
  • 50 ml frisca
  • 3 linguri cu zahar fin
  • 1 borcan cu gem de caise
  • 100 g ciocolata menaj neagra
  • 100 g ciocolata menaj alba

 

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui pahar sau al unei forme rotunde, taie din hiaturile de pandişpan discuri potrivit de mari.

Separat, freacă mascarpone cu zahărul şi frişca bătută. Unge un disc cu o lingură cu cremă. Acoperă cu alt disc uns cu gem şi din nou unul cu mascarpone.

La final, pune un disc neuns, pentru a putea turna glazura. Repetă operaţia până termini discurile.

Topeşte separat ciocolata albă şi pe cea neagră la bain-marie şi glazurează prăjiturile aşa cum îţi doreşti.

Prajitura cu mascarpone

Prajitura cu mascarpone

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • prajitura cu mascarpone

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.