Prajitura glasata

Printeaza

Prajitura glasata din: oua, faina, zahar, lapte sau apa minerala, ulei, cacao, vanilie, praf de copt, inghetata.

Ingrediente:Prajitura glasata

  • 4 ouă
  • 350 g făină
  • 250 g zahăr
  • 250 ml lapte sau apă minerală
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri cacao
  • 2 plicuri vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • 400 g îngheţată de diverse arome

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle spumă, să crească în volum. Apoi adaugi pe rând laptele şi uleiul şi mixezi şi făina cu praful de copt şi vanilia. Compoziţia o împărţi în două şi în una pui cele 3 linguri de cacao.

Intr-o tavă rotundă, pui cremă albă şi cremă neagră în formă de cerc. Dai tava la cuptor şi, când este gata şi s-a răcit puţin, o tai. Faci un sirop din zahăr ars şi apă, pe care îl torni peste prăjitură, apoi, tot peste prăjitură, adaugi îngheţata şi ornezi cum doreşti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.