Prajitura fina cu struguri

Printeaza

Prajitura fina cu struguri din: struguri, faina, praf de copt, margarina, zahar, lapte de soia.

Ingrediente:Prajitura fina cu struguri

  • un ciorchine struguri
  • 150 g făină
  • un plic praf de copt
  • 50 g margarină
  • 50 g zahăr
  • 250 ml lapte de soia sau migdale

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu praful de copt şi zahărul. Se toarnă laptele încet, amestecând. Se adaugă margarina topită şi se toarnă aluatul în forma de copt.

Se aşază boabele de struguri deasupra.

Se coace 35 de minute sau până se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.