Prajitura Felie de cocos

Printeaza

Prajitura Felie de cocos din: foi napolitana, nuca de cocos, lapte condensat, lapte praf, frisca, ciocolata alba.

Ingrediente:Prajitura Felie de cocos

  • 2 foi de napolitană de mărime mijlocie
  • 180 g nucă de cocos
  • 250 ml lapte condensat
  • 100 g lapte praf
  • 100 ml frişcă lichidă

Pentru glazură:

  • 140 g ciocolată albă
  • 50 ml frişcă lichidă

Mod de preparare:

Pui cratiţa la foc, torni laptele condensat şi adaugi frişca lichidă. Amesteci bine, pui nuca de cocos şi laptele praf şi iei cratiţa de pe foc. Aşezi foaia de napolitană, torni peste ea compoziţia şi nivelezi frumos, având grijă să laşi pe fiecare margine câte 1 cm de napolitană, pe care nu pui cremă, apoi adaugi a doua foaie.

Peste prăjitură aşezi o greutate care să o preseze. A doua zi, după ce s-a întărit crema, pui glazura peste prăjitură şi peste glazură presari nucă de cocos.

Pregăteşti glazura aşa:
Topeşti ciocolata albă în cuptorul cu microunde sau pe baie de aburi şi o amesteci la urmă cu 50 ml frişcă lichidă. Tai prăjitura în bucăţele, după ce se întăreşte glazura.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna prajitura asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.