Prajitura delicioasa de cacao cu nuca

Printeaza

Prajitura delicioasa de cacao cu nuca din: apa minerala, zahar, faina, ulei, nuci, bicarbonat, cacao, mirodenii.

Ingrediente:Prajitura delicioasa de cacao cu nuca

  • 2 căni de apă minerală
  • 2 căni zahăr
  • 4 căni făină
  • 200 g ulei
  • nuci (bucăţi mari)
  • 1 linguriţă bicarbon­at
  • 2 linguri cacao
  • mirodenii

Mod de preparare:

Se freacă apa minerală cu zahărul, se adaugă uleiul, făina, bicarbonatul, nucile rupte, cacao, mirodeniile şi se face o pastă ca la chec.

Se unge tava cu ulei se tapetează cu făină, se pune com­poziţia în tavă şi se dă la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.