Prajitura cu visine si glazura de ciocolata

Printeaza

Prajitura cu visine si glazura de ciocolata din: visine, zahar, gris, zahar vanilat, scortisoara, apa, biscuiti, frisca, ciocolata.

Ingrediente:

  • 700 g visine
  • 180 g zahar
  • 180 g gris
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 l apa
  • biscuiti

Ingrediente pentru glazura:

  • 200 ml frisca
  • 100 g ciocolata

 

 

Mod de preparare:

Pui visinele curatate la fiert cu apa, zaharul, scortisoara si zaharul vanilat.

Dupa aproximativ 5 minute, adaugi grisul in fir subtire si lasi pana se ingroasa.

Tapetezi cu folie o tava cu marginea inelara, cu dimensiunea de 23×23 cm.

Pe fundul tavii pui un rand de biscuiti, iar golurile le astupi cu bucati de biscuiti.

Peste ei intinzi jumatate din crema, acoperi cu un rand de biscuiti, iar deasupra pui crema ramasa.

Acoperi cu un rand de biscuiti. Pui frisca la incalzit, peste care adaugi bucatile de ciocolata si lasi pe foc pana se ingroasa.

Torni glazura peste prajitura, apoi o dai la frigider.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.