Prajitura cu visine, ciocolata si mascarpone

Printeaza

Prajitura cu visine, ciocolata si mascarpone din: aluat foitaj, visine, ciocolata alba, ciocolata neagra, mascarpone, oua, faina, zahar vanilat.

Ingrediente: Prajitura_cu_visine_ ciocolata_si_mascarpone

  • 400 g aluat foitaj
  • 200 g vişine
  • 200 g ciocolată neagră
  • 250 g ciocolată albă
  • 250 g brânză mascarpone
  • 3 ouă
  • 2 linguri făină
  • 1 plic zahăr vanilat

Mod de preparare:

Amesteci într-un castron brânza mascarpone cu ouăle, făina, zahărul vanilat şi omogenizezi bine. Impărţi compoziţia în 3 castronaşe, apoi adaugi într-unul ciocolată albă topită, în altul ciocolata neagră topită si în cel de-al treilea sucul vişinelor stoarse.

Pui foitajul într-o tavă rotundă şi deasupra torni cele 3 compoziţii. Dai tava la cuptor şi coci 45 de minute.

Prajitura cu visine, ciocolata si mascarpone

Prajitura_cu_visine_ ciocolata_si_mascarpone

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.